Blog

Historie značky

15.01.2019

I když jste se možná se značkou CHOC ještě nesetkali, určitě jste slyšeli o jezdcích, kteří získali nemalá ocenění právě ve spolupráci s námi. Například juniorský titul mistra světa ve snowboardcrossu Eva Samková, Victor Borsuk několikanásobný mistr Polska a Evropy v kitesurfingu, Sebastian Štolfa několikanásobný mistr české republiky ve snowboardingu a wakeboardingu, Jana Krčmová mistrině české republiky ve wakeboardingu.

Ambassadors wanted!

15.02.2024

Jsme českou značkou, která se zabývá malosériovou výrobou lyží, snowboardů a splitboardů s důrazem na inovativní postupy a kvalitu. Pečlivě vyvíjíme každý produkt s ohledem na nejnovější technologie a trendy v oblasti.

Jak a kde vyzkoušet naše wakeboardy?

29.05.2023

První možností je dostavit se na jakoukoliv testovací akci. Zatím máme naplánováno 11 zastávek. Je možné, že brzy přidáme další termíny a místa. Proto sledujte naše sociální sítě ať vám nic neunikne. Nesedí vám ani jeden termín z našich testovacích akcí?

Komentář ke splitboardu Tenet

12.03.2023

Splitboard Choc Tenet používám druhou sezónu. Za tu dobu jsme měl možnost vyzkoušet spoustu druhů terénu i sněhu a musím potvrdit, že jde opravdu o allmountain desku.
Bral jsme sebou Tenet naposledy do Gruzie, kde před pár dny vyvrcholilo Mistrovství Světa ve snowboardingu s vidinou toho, že se v rámci volného dne dostaneme někam na hřebeny za prašanem, ale díky silnému větru prašan zmizel…

Jak a kde vyzkoušet naše wakeboardy?

20.05.2022

V letošním roce jsme byli nuceni změnit dopravní službu. S novým dopravcem už bohužel nemůžeme dále provozovat službu Pujč si desku zdarma na víkend. Z toho důvodu pro vás máme řadu alternativ, jak si zdarma vyzkoušet naše wakeboardy, aby jste měli možnost vyzkoušet kvalitu a skvělé jízdní vlastnosti našich wakeboardů.
První možností je dostavit se na jakoukoliv testovací akci.

Flamenell wakeboard

15.05.2022

Souhlasíte s námi, že se na holky dost často zapomíná, a tak jsou nuceny jezdit na klučičích modelech nebo deskách s designem, který se jim nelíbí?
No, rozhodli jsme se s tím něco udělat! Spojili jsme síly s holkama z Flamenell. Výsledkem naší společné práce je tento vymazlený design Flamenell by Choc. My umíme vyrobit výkonný dámský wakeboard Dragon fly a holky umí skvělé designy.

Skejt

01.06.2021

Občas se stane, že se s deskou někde ťukne o překážku nebo se strhne kus skluznice o šroub z překážky. Ve většině případů jsme závadu schopni opravit, ale někdy je bohužel vada tak fatální, že opravit nelze.
Z toho důvodu jsme vytvořili nový způsob recyklace neopravitelných wakeboardů a kiteboardů.
Úplně jednoduše vám z vaší desky vyrobíme longboard.